HÍREK

KKV Technológia Plusz Hitelprogram

Megjelent a KKV Technológia Plusz Hitelprogram – GINOP Plusz- 1.4.3-24

Megjelent a KKV Technológia Plusz Hitelprogram – GINOP Plusz- 1.4.3-24amely a következő időszakban a KKV-k beruházásainak uniós támogatással rendelkező pályázati programja lesz.

Mellékeltük a Felhívás összefoglalóját.

Támogatás célja: KKV Technológia Plusz Hitelprogram keretében a KKV-k technológiai korszerűsítése és a megújuló energiaforrás felhasználásával végrehajtott energiahatékonysági beruházások támogathatók.

Benyújtás módja:

− A kölcsön kizárólag a Pályázati formanyomtatványok kitöltésével és a kötelezően előírt mellékletek csatolásával igényelhető.

− Csak az MFB Zrt-vel szerződéses kapcsolatban álló, megfelelő jogosítvánnyal rendelkező Közvetítőhöz (MFB Pont Plusz) nyújtható be a kölcsönkérelem .

Teljeskörűen vállaljuk:

  • a pályázatok elkészítését,
  • MFB Ponttal történő közvetlen és személyes kapcsolattartást a pályázat benyújtásától annak elbírálásáig és a projektmenedzsmentet a megvalósítási időszak alatt.

A pályázati projektek kezelését továbbra is csak sikerdíjért végezzük!

Kedvezményezettek:

Mikro-, kis- és középvállalkozások, amelyek legalább 1 teljes, lezárt üzleti évvel rendelkeznek.

A megvalósítás helyszíne: Budapesten kívül, a kölcsönkérelem benyújtásakor már bejegyzett székhelye, telephelye vagy fióktelepe.

Keretösszeg: 155,54 Mrd Ft

Benyújtás időszaka: 2024. áprilistól folyamatosan

Támogatás formája:

Visszatérítendő támogatás (hitel).

A kölcsön kamata, díjak, jutalékok, futamidő:

  • Kamat: 0% / év
  • Kezelési költség, rendelkezésre tartási jutalék, előtörlesztési díj és szerződésmódosítási díj nem kerül felszámításra.
  • Futamidő: 24-120 hónap, a beszerzett tárgyi eszközök amortizációs kulcsától függően.

Összege: 10-100 M Ft

– A hitelösszeg nem haladhatja meg a benyújtást megelőző lezárt pénzügyi év üzemi eredményének 15-szörösét.

– Kezdő (3 teljes, lezárt üzleti évvel nem rendelkező) vállalkozások által igényelhető kölcsön maximum 50 M Ft.

Támogatás mértéke: 75-90%

Önerő: saját forrás minimálisan elvárt mértéke a projekt elszámolható költségének legalább 10%-a, a regionális beruházási támogatással érintett költségtételek vonatkozásában az elszámolható költségek legalább 25%-a.

Támogatható tevékenységek:

1. Új tárgyi eszköz beszerzése

2. Immateriális javak beszerzése

3. Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák

4. Egyéb mérnöki és szakértői díjak, tanácsadási költségek

5. Képzéshez kapcsolódó költségek

6. Minőség-, környezet- és egyéb irányítási rendszerekhez kapcsolódó költségek

Kérem, keressen minket bizalommal:

Forró Attila – 06 30 342 6308

Jankó Endre – 06 30 648 9225

Vállalkozásod fejlesztéséhez partnert keresel? Üzleti terv készítés, hitelkérelem összeállítása szakértői segítséggel könnyebb! Látogass el weboldalunkra és jelezd igényedet a Kapcsolat | ZöldSzéchenyiKártya (zoldszechenyikartya.hu) menüpontban vagy hívj bennünket a 30-348-9225, 30-342-6308-as telefonszámokon. Nálunk cége kötelező felelősségbiztosítását is megkötheti.

#KKV #támogatás #Ginop_Plusz #beruházás #kamat

KKV

 

export

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A VÁLLALATI HITEL ÉS HITELPROGRAM MEGOLDÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy az államilag támogatott hitel, hitelprogram, vagy piaci alapú vállalati hitelek iránt érdeklődők minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

export
termék export import

KSH: nőtt az export/import volumene

Februárban 1,7 milliárd euró volt a termék-külkereskedelmi többlet, januárhoz képest az export kiigazított volumene 6,0, az importé 0,6%-kal nőtt 2024. februárban az export volumene 3,4%-kal

TOVÁBB OLVASOM »
árak
ipari termelői árak változása

Az ipari termelői árak csökkentek

Az ipari termelői árak 2024 márciusában az egy évvel korábbihoz képest 3,0%-kal mérséklődtek, az előző hónaphoz viszonyítva lényegében nem változtak (+0,1%) 2024. márciusban az ipari

TOVÁBB OLVASOM »
agrártámogatás
agrártámogatás

Támogatás strucc- és emutartóknak

AM: a strucc- és emutartók is pályázhatnak telepfejlesztő támogatásra. A strucc- és emutartók is pályázhatnak telepfejlesztő támogatásra – közölte az Agrárminisztérium (AM) szombaton az MTI-vel. A

TOVÁBB OLVASOM »
KKV
K&H

KH: nőhet a cégek árbevétele

KH: reálértéken nőhet a cégek árbevétele a következő egy évben. A következő egy évben reálértéken nőhet a cégek árbevétele. Átlagosan 7,7 százalékos árbevétel-növekedést és 3,9

TOVÁBB OLVASOM »