HÍREK

A Baross G. hitelprogram folytatódik

Január 15-től igényelhetik a cégek a Baross Gábor Újraiparosítási hitelprogram termékeit

Január 15-től igényelhetik a vállalkozások a Baross Gábor újraiparosítási hitelprogram korábbinál is kedvezőbb finanszírozási feltételekkel kínált termékeit. Erről tájékoztatta az EXIM Magyarország a mai napon az MTI-t.

A közlemény szerint az állami exporthitel-ügynökség csütörtökön 15 kereskedelmi banki partnerének és nyolc lízingcégnek tartott részletes tájékoztatót. Ezen bemutatták a hitelprogram termékeit és az igénylés folyamatát.

A tájékoztatón bejelentették, a tízéves futamidejű hitel és az ötéves futamidejű lízing kamata forintban akár 5 százalék is lehet. Euróban azonban még kisebb, akár 3 százalék is lehet.

Az EXIM emlékeztett: a kormány december utolsó napjaiban meghozott döntése értelmében 200 milliárd többletforrással 2024-ban is folytatódik a hitelprogram. Ez minden idők egyik legsikeresebb kormányzati hitelprogramja, amely 2023 február elsején indult 700 milliárd forintos kerettel. Ezt később 1000 milliárd forintra emeltek.

Az előző évhez hasonlóan a hazai vállalatok kereskedelmi bankoknál, lízingcégeknél, valamint az EXIM-nél közvetlenül is igényelhetnek finanszírozást – tudatták.

Vállalkozásod fejlesztéséhez partnert keresel? Üzleti terv készítés, hitelkérelem összeállítása szakértői segítséggel könnyebb! Látogass el weboldalunkra és jelezd igényedet a Kapcsolat | ZöldSzéchenyiKártya (zoldszechenyikartya.hu) menüpontban vagy hívj bennünket a 30-373-2000, 70-791-1313, 30-342-6308-as telefonszámokon.

#Baross #Gábor #hitelprogram #vállalkozás #újraiparosítás

Baross

Forrás: MTI

Baross Gábor hitelprogram

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A VÁLLALATI HITEL ÉS HITELPROGRAM MEGOLDÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy az államilag támogatott hitel, hitelprogram, vagy piaci alapú vállalati hitelek iránt érdeklődők minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

export
termék export import

KSH: nőtt az export/import volumene

Februárban 1,7 milliárd euró volt a termék-külkereskedelmi többlet, januárhoz képest az export kiigazított volumene 6,0, az importé 0,6%-kal nőtt 2024. februárban az export volumene 3,4%-kal

TOVÁBB OLVASOM »
árak
ipari termelői árak változása

Az ipari termelői árak csökkentek

Az ipari termelői árak 2024 márciusában az egy évvel korábbihoz képest 3,0%-kal mérséklődtek, az előző hónaphoz viszonyítva lényegében nem változtak (+0,1%) 2024. márciusban az ipari

TOVÁBB OLVASOM »
agrártámogatás
agrártámogatás

Támogatás strucc- és emutartóknak

AM: a strucc- és emutartók is pályázhatnak telepfejlesztő támogatásra. A strucc- és emutartók is pályázhatnak telepfejlesztő támogatásra – közölte az Agrárminisztérium (AM) szombaton az MTI-vel. A

TOVÁBB OLVASOM »
KKV
K&H

KH: nőhet a cégek árbevétele

KH: reálértéken nőhet a cégek árbevétele a következő egy évben. A következő egy évben reálértéken nőhet a cégek árbevétele. Átlagosan 7,7 százalékos árbevétel-növekedést és 3,9

TOVÁBB OLVASOM »