HÍREK

Felfut a kereskedelmi ingatlan szektor

Kedvezőek a kereskedelmi ingatlan szektor jövő évi kilátásai

Kedvezőek a kereskedelmi ingatlan szektor jövő évi kilátásai – közölte a Gránit Pólus ingatlan-vagyonkezelő vállalkozás kedden az MTI-vel. Azután, hogy a cég részt vett a szektor főbb trendjeit bemutató kereskedelmi ingatlanpiaci nemzetközi rendezvényen, Cannes-ban.

A közlemény szerint az idén ugyan nem a legjobb évét zárja a szektor. Jövőre javulhat a helyzet, főleg a bérbeadottság és az új befektetések terén.

Gyertyánfy Miklós, a Westend multifunkciós épületegyüttesét is üzemeltető Gránit Pólus csoport működési vezérigazgató-helyettese a közleményben hangsúlyozta: 2024-re a szektor növekedését helyezték kilátásba a kereskedelmi, szórakoztatóipari, vendéglátóipari és ingatlanpiaci szereplők, amit alátámaszt a jelenleg erősödő, európai szinten átlagosan 3,5%-os üresedési ráta, valamint a többi ingatlanszektorhoz képest magasabb új befektetési arány.

A Gránit Pólus közleményében kitért arra, hogy a nemzetközi trendek alapján a szektornak a jövőben komoly kihívásokra kell felkészülnie. Köztük a valós és az e-kereskedelem összefonódására, a szektorral szembeni környezeti, társadalmi és irányítási (ESG) elvárásoknak való megfelelésre.

A Gránit Pólus csoport Magyarország egyik vezető, magántulajdonban lévő ingatlan-vagyonkezelő vállalkozása. Egyebek közt olyan létesítményekért felel, mint a Westend Bevásárlóközpont és irodái, a Papp László Budapest Sportaréna és a Művészetek Palotája.

Vállalkozásod fejlesztéséhez partnert keresel? Üzleti terv készítés, hitelkérelem összeállítása szakértői segítséggel könnyebb! Látogass el weboldalunkra és jelezd igényedet a Kapcsolat | ZöldSzéchenyiKártya (zoldszechenyikartya.hu) menüpontban vagy hívj bennünket a 30-373-2000, 70-791-1313, 30-342-6308-as telefonszámokon.

#ingatlan #kereskedelmi #ingatlanpiac #vagyonkezelő

ingatlan

Forrás: MTI

autógyártás

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A VÁLLALATI HITEL ÉS HITELPROGRAM MEGOLDÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy az államilag támogatott hitel, hitelprogram, vagy piaci alapú vállalati hitelek iránt érdeklődők minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

szolgáltatás
szolgáltatás külkereskedelem

Nőtt a szolgáltatás export/import

A szolgáltatás-külkereskedelmi többlet 2,4 milliárd euró volt az I. negyedévben. 2024 I. negyedévében a szolgáltatás euróban számított exportja és importja egyaránt 3,7%-kal nőtt az előző

TOVÁBB OLVASOM »
Magyarország
innováció

Magyarország a innovatívak között

Hankó Balázs: a cél, hogy Magyarország 2030-ra Európa tíz leginnovatívabb országa között legyen. Azt szeretnénk, hogy Magyarország 2030-ra Európa tíz leginnovatívabb országa között legyen. Egyebek

TOVÁBB OLVASOM »
magyar
gazdaság

A vidék a magyar gazdaság hajtóereje

Nagy István: a vidék a magyar gazdaság megújításának hajtóereje. Magyarország kormánya a vidék gazdasági erejére hajtóerőként tekint a magyar gazdaság megújításában. Jelentette ki az agrárminiszter

TOVÁBB OLVASOM »