HÍREK

Felfut a kereskedelmi ingatlan szektor

Kedvezőek a kereskedelmi ingatlan szektor jövő évi kilátásai

Kedvezőek a kereskedelmi ingatlan szektor jövő évi kilátásai – közölte a Gránit Pólus ingatlan-vagyonkezelő vállalkozás kedden az MTI-vel. Azután, hogy a cég részt vett a szektor főbb trendjeit bemutató kereskedelmi ingatlanpiaci nemzetközi rendezvényen, Cannes-ban.

A közlemény szerint az idén ugyan nem a legjobb évét zárja a szektor. Jövőre javulhat a helyzet, főleg a bérbeadottság és az új befektetések terén.

Gyertyánfy Miklós, a Westend multifunkciós épületegyüttesét is üzemeltető Gránit Pólus csoport működési vezérigazgató-helyettese a közleményben hangsúlyozta: 2024-re a szektor növekedését helyezték kilátásba a kereskedelmi, szórakoztatóipari, vendéglátóipari és ingatlanpiaci szereplők, amit alátámaszt a jelenleg erősödő, európai szinten átlagosan 3,5%-os üresedési ráta, valamint a többi ingatlanszektorhoz képest magasabb új befektetési arány.

A Gránit Pólus közleményében kitért arra, hogy a nemzetközi trendek alapján a szektornak a jövőben komoly kihívásokra kell felkészülnie. Köztük a valós és az e-kereskedelem összefonódására, a szektorral szembeni környezeti, társadalmi és irányítási (ESG) elvárásoknak való megfelelésre.

A Gránit Pólus csoport Magyarország egyik vezető, magántulajdonban lévő ingatlan-vagyonkezelő vállalkozása. Egyebek közt olyan létesítményekért felel, mint a Westend Bevásárlóközpont és irodái, a Papp László Budapest Sportaréna és a Művészetek Palotája.

Vállalkozásod fejlesztéséhez partnert keresel? Üzleti terv készítés, hitelkérelem összeállítása szakértői segítséggel könnyebb! Látogass el weboldalunkra és jelezd igényedet a Kapcsolat | ZöldSzéchenyiKártya (zoldszechenyikartya.hu) menüpontban vagy hívj bennünket a 30-373-2000, 70-791-1313, 30-342-6308-as telefonszámokon.

#ingatlan #kereskedelmi #ingatlanpiac #vagyonkezelő

ingatlan

Forrás: MTI

foglalkoztatás

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A VÁLLALATI HITEL ÉS HITELPROGRAM MEGOLDÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy az államilag támogatott hitel, hitelprogram, vagy piaci alapú vállalati hitelek iránt érdeklődők minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

export
termék export import

KSH: nőtt az export/import volumene

Februárban 1,7 milliárd euró volt a termék-külkereskedelmi többlet, januárhoz képest az export kiigazított volumene 6,0, az importé 0,6%-kal nőtt 2024. februárban az export volumene 3,4%-kal

TOVÁBB OLVASOM »
árak
ipari termelői árak változása

Az ipari termelői árak csökkentek

Az ipari termelői árak 2024 márciusában az egy évvel korábbihoz képest 3,0%-kal mérséklődtek, az előző hónaphoz viszonyítva lényegében nem változtak (+0,1%) 2024. márciusban az ipari

TOVÁBB OLVASOM »
agrártámogatás
agrártámogatás

Támogatás strucc- és emutartóknak

AM: a strucc- és emutartók is pályázhatnak telepfejlesztő támogatásra. A strucc- és emutartók is pályázhatnak telepfejlesztő támogatásra – közölte az Agrárminisztérium (AM) szombaton az MTI-vel. A

TOVÁBB OLVASOM »