HÍREK

Széchenyi és Mikrohitel: új határidők

Változtak egyes Széchenyi Kártya Program hitelek és Mikrohitelek benyújtási határidejei

A jelenleg hatályos Széchenyi Kártya Program és Mikrohitel Üzletszabályzatokban rögzített befogadás határidők módosításra kerültek: több hiteltermék esetében meghosszabbították határidőket. Az új határidők az egyes, érintett hiteltermékenként a következők szerint alakulnak:

Válság jogcímű támogatást tartalmazó

  • SZK MAX+ és  Széchenyi Likviditási Hitel MAX+ hitelkérelmek befogadása 2023. december 8-ig;
  • SZB MAX+ és ASZB MAX+, valamint Széchenyi Mikrohitel MAX+ hitelkonstrukciókra vonatkozó kérelmek benyújtása 2023. november 28. befogadási határdátumig lehetséges.

Kizárólag csekély összegű támogatást tartalmazó

  • SZK MAX+ és Széchenyi Likviditási Hitel MAX+, valamint Széchenyi Mikrohitel MAX+ hitelkérelmek befogadása változatlanul 2023. december 31-ig,
  • SZB MAX+ hitelkonstrukciókra vonatkozó kérelmek benyújtása 2023. november 28. befogadási határdátumig lehetséges

A Lízing MAX+ hitelkérelmek befogadására vonatkozó, jelenleg hatályos Üzletszabályzatban rögzített befogadási határidő változatlanul 2023. december 13.

A fenti határidők a hitelkérelmek hiánytalan benyújtására vonatkoznak. Erre tekintettel kérjük nagyon ügyeljenek arra, hogy minden szükséges dokumentumot időben beszerezzenek. Ezen felül a hitelkérelmi nyomtatványok teljes mértékben kitöltésre kerüljenek, és a teljes kérelmi dokumentáció a fenti határidőben hiánytalanul benyújtásra kerülhessen.

Vállalkozásod fejlesztéséhez partnert keresel? Üzleti terv készítés, hitelkérelem összeállítása szakértői segítséggel könnyebb! Látogass el weboldalunkra és jelezd igényedet a Kapcsolat | ZöldSzéchenyiKártya (zoldszechenyikartya.hu) menüpontban vagy hívj bennünket a 30-373-2000, 70-791-1313, 30-342-6308-as telefonszámokon.

#Széchenyi #kártya #mikrohitel #vállalkozások #határidő

Széchenyi

Forrás: KAVOSZ

szélerőmű

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A VÁLLALATI HITEL ÉS HITELPROGRAM MEGOLDÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy az államilag támogatott hitel, hitelprogram, vagy piaci alapú vállalati hitelek iránt érdeklődők minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

szolgáltatás
szolgáltatás külkereskedelem

Nőtt a szolgáltatás export/import

A szolgáltatás-külkereskedelmi többlet 2,4 milliárd euró volt az I. negyedévben. 2024 I. negyedévében a szolgáltatás euróban számított exportja és importja egyaránt 3,7%-kal nőtt az előző

TOVÁBB OLVASOM »
Magyarország
innováció

Magyarország a innovatívak között

Hankó Balázs: a cél, hogy Magyarország 2030-ra Európa tíz leginnovatívabb országa között legyen. Azt szeretnénk, hogy Magyarország 2030-ra Európa tíz leginnovatívabb országa között legyen. Egyebek

TOVÁBB OLVASOM »
magyar
gazdaság

A vidék a magyar gazdaság hajtóereje

Nagy István: a vidék a magyar gazdaság megújításának hajtóereje. Magyarország kormánya a vidék gazdasági erejére hajtóerőként tekint a magyar gazdaság megújításában. Jelentette ki az agrárminiszter

TOVÁBB OLVASOM »