HÍREK

MFB Pont Plusz hiteltermékek

MFB Pont Plusz hálózat üzemeltetéséről szerződést írt alá az MFB két kereskedelmi bankkal

A Magyar Fejlesztési Bank, az MBH Bank és a Gránit Bank képviselői aláírták az MFB Pont Plusz vállalati hálózat üzemeltetéséről szóló szerződést csütörtökön – közölte a Magyar Fejlesztési Bank az MTI-vel.

A két bank alkotta konzorcium nyílt, európai uniós közbeszerzési eljárás eredményeként nyerte el a jogot a hálózat kialakítására.

A szerződés szerint első ütemben, 2023. december közepéig 75 MFB Pont Plusz elérhetőséget alakítanak ki. Ezt követően 2024. január közepéig újabb 81 bankfiókot készítenek fel az uniós forrású vállalati hitelprogramok közvetítésére.

A 2014-2020-as uniós pénzügyi ciklusban az országszerte elérhető MFB Pontokon a vállalkozások és a lakossági ügyfelek a lakóhelyükhöz közel intézhették a hiteligénylést. Erre már meglévő, hitelezési szakértelemmel rendelkező bankfiókok álltak rendelkezésükre. A Magyar Fejlesztési Bank és közvetítő partnerei 2016-tól több mint ezer milliárd forintot folyósítottak az MFB Pontokon keresztül.

Az új hálózat célja továbbra is a hatékony és könnyen hozzáférhető hitelprogramok kialakítása és professzionális ügyintézése lesz. Az uniós forrásokról szóló megállapodást követően a kedvező feltételű hitelprogramok a lehető legrövidebb időn belül elérhetővé válhatnak a vállalkozások számára.

Vállalkozásod fejlesztéséhez partnert keresel? Üzleti terv készítés, hitelkérelem összeállítása szakértői segítséggel könnyebb! Látogass el weboldalunkra és jelezd igényedet a Kapcsolat | ZöldSzéchenyiKártya (zoldszechenyikartya.hu) menüpontban vagy hívj bennünket a 30-373-2000, 70-791-1313, 30-342-6308-as telefonszámokon.

#MFB #MFB_Pont #támogatott #hitel #MBH #Gránit

MFB

Forrás: MTI

export

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A VÁLLALATI HITEL ÉS HITELPROGRAM MEGOLDÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy az államilag támogatott hitel, hitelprogram, vagy piaci alapú vállalati hitelek iránt érdeklődők minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

Magyarország
innováció

Magyarország a innovatívak között

Hankó Balázs: a cél, hogy Magyarország 2030-ra Európa tíz leginnovatívabb országa között legyen. Azt szeretnénk, hogy Magyarország 2030-ra Európa tíz leginnovatívabb országa között legyen. Egyebek

TOVÁBB OLVASOM »
magyar
gazdaság

A vidék a magyar gazdaság hajtóereje

Nagy István: a vidék a magyar gazdaság megújításának hajtóereje. Magyarország kormánya a vidék gazdasági erejére hajtóerőként tekint a magyar gazdaság megújításában. Jelentette ki az agrárminiszter

TOVÁBB OLVASOM »
Magyarország
gazdaság

Magyarország helye üzleti szektorban

Szijjártó Péter: Magyarország az üzleti szolgáltatási szektor zászlóshajójává vált Közép-Európában. Magyarország mára az üzleti szolgáltatási szektor zászlóshajójává vált Közép-Európában. Az ágazatban dolgozók száma öt év

TOVÁBB OLVASOM »
foglalkoztatottak
Munkaerőpiac

A foglalkoztatottak száma nőtt

4 millió 749 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4%. 2024 áprilisában a 15–74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos

TOVÁBB OLVASOM »
Siemens
zöldenergia

Siemens új zöld épületeket létesített

Szijjártó Péter: új üzemcsarnokot, képzési központot és napelemparkot létesített a Siemens Energy. Különös jelentősége van a Siemens Energy beruházási programjának, amelynek keretében a vállalat új

TOVÁBB OLVASOM »