HÍREK

MFB Pont Plusz hiteltermékek

MFB Pont Plusz hálózat üzemeltetéséről szerződést írt alá az MFB két kereskedelmi bankkal

A Magyar Fejlesztési Bank, az MBH Bank és a Gránit Bank képviselői aláírták az MFB Pont Plusz vállalati hálózat üzemeltetéséről szóló szerződést csütörtökön – közölte a Magyar Fejlesztési Bank az MTI-vel.

A két bank alkotta konzorcium nyílt, európai uniós közbeszerzési eljárás eredményeként nyerte el a jogot a hálózat kialakítására.

A szerződés szerint első ütemben, 2023. december közepéig 75 MFB Pont Plusz elérhetőséget alakítanak ki. Ezt követően 2024. január közepéig újabb 81 bankfiókot készítenek fel az uniós forrású vállalati hitelprogramok közvetítésére.

A 2014-2020-as uniós pénzügyi ciklusban az országszerte elérhető MFB Pontokon a vállalkozások és a lakossági ügyfelek a lakóhelyükhöz közel intézhették a hiteligénylést. Erre már meglévő, hitelezési szakértelemmel rendelkező bankfiókok álltak rendelkezésükre. A Magyar Fejlesztési Bank és közvetítő partnerei 2016-tól több mint ezer milliárd forintot folyósítottak az MFB Pontokon keresztül.

Az új hálózat célja továbbra is a hatékony és könnyen hozzáférhető hitelprogramok kialakítása és professzionális ügyintézése lesz. Az uniós forrásokról szóló megállapodást követően a kedvező feltételű hitelprogramok a lehető legrövidebb időn belül elérhetővé válhatnak a vállalkozások számára.

Vállalkozásod fejlesztéséhez partnert keresel? Üzleti terv készítés, hitelkérelem összeállítása szakértői segítséggel könnyebb! Látogass el weboldalunkra és jelezd igényedet a Kapcsolat | ZöldSzéchenyiKártya (zoldszechenyikartya.hu) menüpontban vagy hívj bennünket a 30-373-2000, 70-791-1313, 30-342-6308-as telefonszámokon.

#MFB #MFB_Pont #támogatott #hitel #MBH #Gránit

MFB

Forrás: MTI

export

MEGOSZTÁS

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐK KÖZÖTT A VÁLLALATI HITEL ÉS HITELPROGRAM MEGOLDÁSOKKAL KAPCSOLATOS ÚJDONSÁGOKRÓL!

Fontos számunkra, hogy az államilag támogatott hitel, hitelprogram, vagy piaci alapú vállalati hitelek iránt érdeklődők minél frissebb és szakmai információkhoz jussanak, ezért lehetőséget teremtünk a kérdések feltételére, illetve a folyamatos információküldésre. Köszönjük, ha feliratkozol hírlevelünkre!

KORÁBBI HÍREK

szolgáltatás
szolgáltatás külkereskedelem

Nőtt a szolgáltatás export/import

A szolgáltatás-külkereskedelmi többlet 2,4 milliárd euró volt az I. negyedévben. 2024 I. negyedévében a szolgáltatás euróban számított exportja és importja egyaránt 3,7%-kal nőtt az előző

TOVÁBB OLVASOM »
Magyarország
innováció

Magyarország a innovatívak között

Hankó Balázs: a cél, hogy Magyarország 2030-ra Európa tíz leginnovatívabb országa között legyen. Azt szeretnénk, hogy Magyarország 2030-ra Európa tíz leginnovatívabb országa között legyen. Egyebek

TOVÁBB OLVASOM »
magyar
gazdaság

A vidék a magyar gazdaság hajtóereje

Nagy István: a vidék a magyar gazdaság megújításának hajtóereje. Magyarország kormánya a vidék gazdasági erejére hajtóerőként tekint a magyar gazdaság megújításában. Jelentette ki az agrárminiszter

TOVÁBB OLVASOM »